Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل کمبود و گرانی نهاده های دام و طیور موضوع جدیدی نیست اما این مساله طی ماه های اخیر بیش از پیش برای آحاد جامعه ملموس تر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، به نقل از مرصادنیوز، با توجه به مشکلات ایجاد شده ناشی از تخصیص ارز ترجیحی، دولت درصدد حذف این نوع ارز در برخی بازارها از جمله بازار نهاده های دام و طیور برآمد که اخذ چنین تصمیمی به مذاق عده ای خوش نیامد برهمین مبنا مدت ها است که شاهد ایجاد نابه سامانی های جدی در تامین نهاده های دام و طیور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عده ای دلال و مافیا که نه تنها نان را به نرخ روز می خورند بلکه نرخ روز نان را هم تعیین می کنند مانند زالو به جان ملت افتاده اند و نمی گذارند مردم روی آسایش و رفاه را ببینند و متاسفانه با زد و بندهایی که دارند بسیاری از بازارها را تحت نفوذ خود در آورده اند همین افراد این بار در بازار نهاده های دام و طیور سبب ایجاد موجی از تشویش و نگرانی میان مردم جامعه شده اند.

وجود مافیا در بازار نهاده های دام و طیور موضوعی است که مسئولان امر نیز به آن اذعان دارند اما مادامی که دست دراز آنها از سفره های مردم کوتاه نشود که به یمن وجود شوم این افراد کوچکتر هم شده، نمی توانیم شاهد دستاوردهای مثبت حذف ارز ترجیحی توسط این دولت باشیم و صد البته برخورد قاطعانه با مافیای نهاده های دام و طیور مطالبه ای عمومی است که عزم راسخ سران قوا را می طلبد.

وضعیت گرانی نهاده های دام و طیور سریعتر ساماندهی شود

رحمت الله نوروزی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: در کمیسیون کشاورزی مجلس، رسیدگی به مشکلات دامداران و مرغداران نظیر تامین نهاده های دام و طیور، چگونگی توزیع آن و قیمت دام در حال مطرح شدن است.

وی با تاکید بر اینکه پیگیری مشکلات دامداران و مرغداران اهمیت بسیاری دارد، افزود: اکنون گرانی نهاده های دام و طیور سبب کاهش جوجه ریزی شده و نمایندگان مجلس هم نسبت به این موضوع دغدغه مند هستند.

 عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: طی ۱۵ روز اخیر قیمت مرغ سبب ضرر دهی مرغداران شده و از آنجا که قیمت نهاده های دام و طیور نیز بالا است جوجه ریزی کاهش بیشتری خواهد داشت، درنتیجه بار مشکلات افزایش می یابد.

نوروزی با تاکید بر ضرورت تسریع در پیگیری مشکلات دامداران و مرغداران توسط دولتمردان، خاطرنشان کرد: در این راستا اعضای کمیسیون کشاورزی با وزیر و معاونین وزارت مربوطه جلساتی را تشکیل دادند و آنها قول دادند که نسبت به انجام اقدامات اساسی اقدام کنند.

وی افزود: مبحث تامین نهاده های دام و طیور جزو اولویت های نخست کمیسیون کشاورزی مجلس است و این وضعیت باید سریعتر ساماندهی شود.

 

وجود مافیا در بازار نهاده های دامی سبب نابه سامانی بازار این محصول شد

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی جلسه ای با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد و اصلی ترین موضوع آن بحث تامین نهاده های دام و طیور توسط این وزارت خانه بود.

وی افزود: وزیر جهاد کشاورزی در این جلسه عنوان کرد که در بازار نهاده های دام و طیور چهار یا پنج مافیای جدی وجود دارد که سبب ایجاد نابه سامانی در بازار مذکور شده اند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: وجود مافیا در حوزه نهاده های دام و طیور درحالی است که هدف از ایجاد بازارگاه برای توزیع نهاده های دام و طیور، شفاف سازی در امر تامین نهاده های دامی بوده است.

حجت الاسلام حسینی کیا تصریح کرد: اکنون هم وزارت جهاد کشاورزی پیگیر موضوع تامین نهاده های دام و طیور است و سازمان تعاون روستایی به عنوان بخش عظیم توزیع کننده این محصول پای کار آمده، بخشی از این محصول را سفارش داده و بخشی را هم توزیع کرده است البته شاید میزان آن کافی نباشد.

وی افزود: وزیر کشاورزی در جلسه مذکور از انجام برنامه ریزی برای سرعت بخشیدن به امر تامین نهاده های دام و طیور به قدر کفایت خبر داد تا مرغداران با چالش مواجه نشوند.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مشکلات مرتبط با کمبود نهاده های دام و طیور و گرانی آن سبب می شود که مرغداران کمتر جوجه ریزی کنند درنتیجه چند ماه با کمبود مرغ مواجه خواهیم شد و  قیمت مرغ افزایش می یابد برهمین مبنا در حال اندیشیدن تدبیر هستیم که این مشکل ایجاد نشود.

به گزارش مرصادنیوز، با توجه به اینکه مشکلات مرتبط با تامین نهاده های دام و طیور سبب کمبود گوشت مرغ، گرانی گوشت قرمز و حراج دام زنده شده می طلبد که مسئولان قوای سه گانه تصمیمی عاجل در این راستا اتخاذ کنند.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار نهاده های دام و طیور تامین نهاده های دام و طیور بازار نهاده های دام کمیسیون کشاورزی جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد