Web Analytics Made Easy - Statcounter

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

عصر ایران؛ فرزانه احمدی ــ تقریبا دو هفته گذشته بود که زنده به گور شدن تعداد زیادی جوجه یک روزه خبرساز شد.
این بار اول نیست که این اتفاق می‌افتد. جوجه‌های یک روزه‌ای که به دنیا نیامده راهی خاک می‌شوند. احتمال دارد به زودی شاهد معدوم شدن جوجه‌های بیشتری باشیم و حالا ترس از این است که با کم شدن جوجه، مرغ هم گران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال هنوز هم تولیدکنندگان جوجه یک روزه ترجیح می‌دهند آنها را زنده به گور کنند.
اما چرا جوجه‌ریزان با جوجه‌های پرورشی خود چنین می‌کنند؟
یک پاسخ این است که دستگاه‌ها معمولا چهار روز در هفته برای جوجه‌ریزی روشن می‌شوند. جوجه‌های دستگاهی باید در همان روز به پرورش‌دهندگان مرغ فروخته شوند، وقتی جوجه‌ریزان نتوانند آنها را بفروشند، جوجه‌ها روی دستشان می‌ماند و چون خوراک گران است، جوجه‌ها حتی اگر معدوم نشوند، می‌میرند. حالا به گفته مرغداران قیمت جوجه یک روزه از ۱۱ هزار تومان تا چهار هزار تومان و حتی کمتر هم رسیده است.
گرانی دان و خوراک مرغ به دلیل بالا رفتن نرخ ارز ادامه دارد. هر چه دان گرانتر شود هزینه نگهداری و در نتیجه قیمت مرغ هم بالا می‌رود.
با این اوصاف در ماه‌های آینده چه چیزی در انتظار تولید مرغ و قیمت آن است؟
نقش دولت در این میان چیست و برای کمک به مرغداران و جوجه‌ریزان چه می‌تواند بکند؟
این گزارش را ببینید تا بیشتر بدانید.

 

پیشنهاد می‌کنیم این گزارش‌ها را هم ببینید

1 اتحادیه مرغ گوشتی: ۵۰ درصد مرغداران جوجه ریزی نکرده‌اند/ تابستان قیمت مرغ سر به فلک می‌کشد

2 صادرات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار آزاد شد

تماشاخانه ببینید| شکار شگفت‌انگیز یک تمساح توسط جگوار این نفتکش غول پیکر را ایران برای ونزوئلا ساخته است (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جوجه یک روزه جوجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران