Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان باز هم در بازار همدان شاهد صف‌های طولانی برای تهیه مرغ هستیم، هرچند وقت یکبار این صف‌ها از سطح بازار برچیده می‌شوند و دوباره بعد از مدتی باز می‌گردند، سوال اینجاست علت اصلی این صف‌ها چیست و چه کسی بانی تشکیل این صف‌ها در روزهای کرونایی است؟

معاون بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان همدان در گفت‌وگو با ایسنا، صفی بودن مرغ را موقتی خواند و گفت: این وضعیت تا اواخر مهرماه و در نهایت هفته اول آبان ادامه دارد چراکه چندین ارگان با همفکری یکدیگر و تشکیل جلسات این مشکل را برطرف خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی بید آبادی افزود: مشکل اصلی کاهش توزیع مرغ در بازار عدم همخوانی قیمت مصوب مرغ و در خواست سایر استان‌هاست که با جلسات در این خصوص تصمیمات خوبی اتخاذ خواهد شد که این مشکل رفع شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر قیمت مصوب مرغ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است، تصریح کرد: مرغداران با این قیمت موافق نبوده و از توزیع مرغ خودداری کرده و مقاومت می‌کنند و این در حالیست که مرغ را به متقاضیانی که با قیمت بالاتر خریداری می‌کنند ارسال خواهند کرد.

بیدآبادی با بیان اینکه این وضعیت موقتی است، تصریح کرد: نوساناتی را در تولید داشتیم همچنین مرغداران تمایلی به توزیع مرغ با قیمت فعلی را ندارند به همین دلیل در هفته گذشته شاهد تشکیل صف مرغ بودیم.

وی ادامه داد: در هفته گذشته تنها ۵۰ تن مرغ در استان توزیع شده است که این میزان توزیع به بازار شوک وارد کرد که شاهد تشکیل صف مرغ در بازار بودیم.

بیدآبادی خاطرنشان کرد: طی سه روز گذشته روزانه بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ تن مرغ توزیع شد که وضعیت بهتر شده است و این نوسانات موجب شوک در بازار می‌شود و امیدواریم با جلسات و تصمیمات انجام شده روال توزیع مرغ در یک وضعیت مشخصی باشد.

معاون بازرسی صمت با بیان اینکه در کل کشور متقاضی دریافت مرغ با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان هستند، تصریح کرد: به همین دلیل شاهد کاهش توزیع مرغ در همدان هستیم.

وی به بازرسی و نظارت مجموعه صمت در سطح بازار اشاره کرد و گفت:  بازرسی و نظارت در نقاط مختلف بعمل می‌آید اما به علت پراکندگی مرغ فروشی‌ها در نقاط خارج از مرکز شهر ممکن است شاهد فروش مرغ با نام‌های مختلفی از جمله هما و سایرمصادیق باشیم که شهروندان باید با مجموعه صمت همکاری کرده و در صوت مشاهده، این نوع فروش‌ها موضوع را به مجموعه صمت اطلاع رسانی کنند.

بیدآبادی با بیان اینکه آمار جوجه‌ریزی در مجموعه جهاد کشاورزی وجود دارد، گفت: بر اساس آمار جوجه‌ریزی در آبان ماه مشکلی وجود ندارد، اما در حالت کلی پیش بینی دقیق کاهش و افزایش مرغ در بازار به آمار جوجه‌ریزی بستگی داشته که جهاد کشاورزی این آمار را به صورت دقیق در دسترس دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرغ توزیع مرغ توزیع مرغ جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت دلار در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،روند شاخص ارزی در تعطیلات هفته قبل برخلاف گذشته کاهشی بود. به‌طور معمول در روزهای تعطیل و نیمه‌تعطیل فعالان افزایشی با استفاده از عمق کم معاملات اقدام به رشد نرخ ارز می‌کنند، اما در چند روز گذشته این اتفاق رخ نداد و نرخ فردایی دلار کاهشی ثبت شد. همچنین در روزهای اخیر انتشار یک خبر جدید از سوی سازمان امور مالیاتی نیز احتمال بازگشت رونق به بازار طلا را افزایش داد.

دنیای اقتصاد نوشت:روند معاملات فردایی دلار در بازار تعطیل روز شنبه کاهشی بود. به عقیده برخی از کارشناسان میل بازار ارز غیررسمی به افت قیمت است. پس از تخلیه هیجانات و ریسک‌های سیاسی بازار در هفته‌های اخیر نرخ ارز غیررسمی دچار یک افت قیمت چشمگیر شد. به‌طور مثال قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که برای ساعاتی در کانال ۷۰ هزار تومانی قیمت خورده بود تا رقم ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش یافت. این افت قیمت چشمگیر سبب شد برخی از فعالان ارقام پایین‌تر را نقطه ورود مناسب جهت خرید دارایی تلقی کنند و در نتیجه یک تقاضای جدید وارد بازار شد. پس از ورود تقاضای مذکور شاخص‌های ارزی دچار اصلاح نرخ شدند و قیمت دلار آزاد مجددا به کانال ۶۲ هزار تومانی بازگشت. اما مشاهدات به عمل آمده از روند معاملات این ارز گویای آن است که نرخ به سطوح قیمتی پایین‌تر میل می‌کند. عمدتا در روزهای تعطیل، معامله‌گران خرد با استفاده از غیبت معامله‌گران کلان اقدام به رشد نرخ در بازار فردایی می‌کنند. اما این در حالی است که در روز شنبه نه تنها این اتفاق صورت نگرفت، بلکه نرخ‌های فردایی از آخرین نرخ نقدی هفته گذشته نیز پایین‌تر ثبت شد. به عقیده برخی از تحلیلگران کاهش ریسک‌های سیاسی در کنار وجود سیگنال‌هایی از بهبود شرایط منطقه سبب شده تا چشم‌انداز نرخ ارز برای برخی از فعالان بازار با ثبات یا کاهشی باشد. گفتنی است که هر برگ اسکناس دلار در بازار غیررسمی روز پنج‌شنبه با حدود ۱۵۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز چهارشنبه در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. این در حالی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی روز شنبه در بازه قیمتی ۶۱هزار تا ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان ثبت شد.

طلافروشان کوتاه می‌آیند؟
در روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیه‌ای فرآیند ثبت صورت‌حساب الکترونیکی را شفاف‌سازی کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور؛ «در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت‌حساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت صورت‌حساب‌های خود را ارسال نمایند. بدیهی است در صورت ارسال صورت‌حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره ۳ ماده ۸ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان نیازی به ثبت مجدد صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.»

در هفته‌های اخیر بازار طلای کشور شاهد واکنش منفی فعالان این صنف نسبت به الزام ثبت صورت‌حساب‌های خود در سامانه‌های دولتی بود. این واکنش منفی در مواردی به شکل اعتصاب و ممانعت معامله‌گران از فروش طلا نمایان شد. حال به‌نظر می‌رسد سازمان امور مالیاتی با هدف تسهیل کار معامله‌گران اقدام به انتشار این اطلاعیه کرده است. باید دید در روزهای پیش‌رو فعالان بازار طلا نسبت به این اطلاعیه چه واکنشی نشان خواهند داد و آیا بازار طلا به ‌سازوکار عادی خود بازخواهد گشت یا خیر؟

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902911

دیگر خبرها

  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • سکه به کانال ۴۱ میلیون تومان بازگشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است