Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به افزایش قیمت جوجه یکروزه اظهار کرد: علی رغم آنکه قیمت مصوب هر قطعه جوجه یکروزه ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است، اما هم اکنون با نرخ ۱۱ هزار تومان بدست مرغدار می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نبود نظارت کافی و عدم تعریف سازوکارهایی که تولیدکنندگان جوجه و مرغ مادر، مکلف شوند تا حداقل ها را رعایت و جوجه را با نرخ مصوب عرضه کنند، از علل اصلی گرانی جوجه در بازار محسوب می شود.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومانی جوابگوی هزینه های تولید نیست، بیان کرد: با توجه به افزایش  مولفه های تولید، قیمت مرغ به بیش از ۲۰ هزار تومان رسیده،در حالیکه قیمت مصوب هیچ گونه تغییری نداشته است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد:  طی ماه های اخیر مرغداران جوجه را با قیمت مصوب خریداری نکردند و روند صعودی قیمت آن همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید مرغ کشور نداریم، بیان کرد: علی رغم آنکه مرغداران با نرخ مصوب مرغ تولیدی را عرضه می کنند، اما به دلیل عدم نظارت بر سازو کار عرضه جوجه یکروزه، تمام فشارها بر مرغداران است.

این مقام‌مسئول با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه ۲.۵ برابر نرخ مصوب است، گفت: جوجه یکروزه ۱۴ درصد قیمت تمام شده تولید را تشکیل می دهد.

به گفته اسداله نژاد، سودجویی و ضعف در نظارت ها بعد از کشتار موجب شده تا مرغداران به نرخ مصوب دسترسی نداشته باشند، درحالیکه قیمت مرغ در سطح بازار نباید بیش از ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان باشد.

وی از توزیع روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن مرغ در سطح کشور خبر داد و گفت: با توجه به کاهش دمای هوا، میزان تولید در واحد سطح ناشی از کاهش استرس گرمایی و تلفات ۲۰ درصد افزایش می یابد که با این وجود نیاز بازار به طور کامل تامین می شود چرا که توزیع نامناسب مرغ در سطح کشور یکی از عوامل اصلی گرانی است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه تامین نهاده های دامی با تاخیر در حال انجام است، افزود: در شرایط فعلی حداقل زمان توزیع نهاده بدست مرغدار ۲۵ تا ۳۰ روز طول می کشد که با توجه به وعده های داده شده امیدواریم زمان توزیع کاهش یابد تا دسترسی واحدها به نهاده های تولیدی کمتر شود.

اسداله نژاد در پایان با انتقاد از توزیع نامناسب جوجه یکروزه تصریح کرد: توزیع نامناسب جوجه یکروزه و سودجویی عوامل واسطه از علل اصلی حباب کاذب قیمت در بازار به شمار می رود که توزیع از طریق سامانه بازارگاه به مشکلات فعلی پایان می دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار جوجه نهاده دامی سامانه بازارگاه جوجه یکروزه اسداله نژاد نرخ مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۱۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: عوامل موثر در شاخص بهره وری نیروی کار آموزش و تخصص گرایی است که هم در استخدام نیروها و هم به کارگیری نیروهای جدید سعی شده تا شرایط بهتری را در استان شاهد باشیم.

وی به نرخ شهرنشینی نیز در اردبیل اشاره و خاطرنشان کرد: نرخ شهرنشینی در اردبیل ۶۸ درصد است و در نقطه مقابل نرخ روستانشینی نیز به کمتر از ۳۲ درصد رسیده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ضرورت توجه به عمران و آبادانی روستاها و آبادی ها را برای کاهش جابجایی و مهاجرت روستانشینان به شهرها یادآور شد و بیان کرد: در توزیع اعتبارات سعی شده تا مناق محروم و کمتر توسعه یافته در اولویت اصلی باشند.

شایقی گفت: در توزیع اعتبارات استانی فراتر از شاخص جمعیت شاخص محرومیت، جمعیت بیکار، فاصله از مرکز استان و روستاهای بالای ۲۰۰ نفر ساکن در کانون توجه قرار گرفته تا براساس این شاخصه ها ضریب توزیع اعتبارات را شاهد باشیم

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۶۴۵ میلیارد تومان اعتبار استان براساس ۱۴ شاخص توزیع شد تا بخشی از محرومیت ها در مناطق روستایی و محروم استان رفع شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل در رشد اقتصادی نیز وضعیتی به مراتب بهتر از میانگین کشوری دارد به طوری که رشد اقتصادی کشور ۳.۳ درصد و استان اردبیل ۳.۷ درصد اعلام شده است.

شایقی افزود: نرخ بیکاری در این استان ۱۲.۹ درصد تعیین شده و در فصول مختلف سال نیز این نرخ متغیر است.

وی گفت: در برخی از فصول سال نرخ بیکاری استان تک رقمی شده و قطعا امسال با راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و اشتغال ایجاد شده در سال جهش تولید با مشارکت مردم امیدواریم این نرخ تعدیل شود.

کد خبر 6095544

دیگر خبرها

  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است