Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عطاءالله ابراهیمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در ستاد تنظیم بازار با اشاره به لزوم تامین به‌موقع مرغ به عنوان یکی از کالا‌های اساسی مردم اظهار داشت: در مردادماه امسال یک میلیون و ۲۹۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های این استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تعهد جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان برای مرادماه یک میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه بود که ۱۷۲ هزار قطعه برابر ۱۵ درصد بیشتر انجام شد.

بیشتر بخوانید

مشکلی برای تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد

ابراهیمی قیمت دولتی جوجه یک‌روزه را ۴۲ هزار ریال اعلام و اضافه کرد: اکنون جوجه یک‌روزه با قیمت ۱۱۰ هزار ریال خرید و فروش می‌شود.

ابراهیمی میانگین روزانه نیاز مرغ در استان را حداکثر ۸۰ تن دانست و اظهار داشت: در برخی روز‌ها تا ۱۳۰ تن مرغ کشتار و وارد بازار استان می‌شود، اما این افزایش در بازار مشهود نیست.

او با اشاره به کاهش فرایند جوجه‌ریزی در یکی استان‌های همجوار و کمبود مرغ در بازار آن استان گفت: بخشی از مرغ چهارمحال و بختیاری به علت ایراد در روند توزیع، در استان همجوار عرضه می‌شود.

ابراهیمی به لزوم بهبود وضعیت توزیع مرغ در بازار این استان اشاره و اضافه کرد: می‌توان در یک برنامه‌ریزی منسجم و منظم، مازاد مرغ تولیدی استان را به استان‌های همجوار تحویل داد و هنگام کمبود مرغ، به همین میزان از آن استان‌‎ها مرغ مورد نیاز را وارد کرد.

او با اشاره به راه‌اندازی سامانه رهتاب برای پیگیری وضعیت مرغ در بازار چهارمحال و بختیاری افزود: در این سامانه امکان پیگیری عرضه مرغ به عمده‌فروشان وجود دارد، اما روند توزیع از سوی خُرده‌فروشان را باید پیگیری کرد.

ابراهیمی افزود: مسئولان و متولیان تولید و توزیع مرغ در بازار استان قصد نداشتند که این کالای اساسی را با ثبت کد ملی در اختیار خانوار‌ها قرار دهند، اما نوسان در تولید، باعث این اقدام شد.

او با اشاره به گلایه مرغداران در خصوص تاخیر در حمل نهاده‌ها یادآور شد: اکنون قیمت هر کیلوگرم ذرت دولتی ۲۲ هزار و ۱۵۰ ریال و در بازار آزاد ۵۷ هزار ریال و قیمت هرکیلوگرم سویا دولتی ۳۷ هزار و ۱۵۰ ریال و در بازار آزاد ۷۶ هزار ریال است و همین نوسان قیمت به حوزه تولید فشار وارد می‌کند.

ابراهیمی با اشاره به تفاوت قیمت مرغ در بازار چهارمحال و بختیاری بین ۲۵۹ هزار ریال تا ۳۳۰ هزار ریال اظهار داشت: قیمت و عرضه مرغ از مرغداری تا کشتارگاه از سوی جهادکشاورزی کنترل می‌شود، اما پس از آن با ورود واسطه‌ها و دلالان، این قیمت افزایش می‌یابد.

او حذف واسطه‌ها و دلالان از بازار مرغ چهارمحال و بختیاری را ضروری و اصلی‌ترین راهکار یکپارچگی در قیمت‌ها دانست و گفت: کشتارگاه‌های استان برای نصب دستگاه پرنده‌شمار و خودرو‌های حمل مرغ به نصب دستگاه (ABL) ملزم شده‌اند و در این راستا به هر خودرو حمل مرغ ۵۰ میلیون ریال و به هر کشتارگاه ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه پرداخت می‌شود.

ابراهیمی کیفیت نهاده در تولید مرغ را یک عامل ضروری اعلام و تاکید کرد: تاخیر در تحویل نهاده‌ها از سوی تاجران بزرگ در بنادر باعث کاهش کیفیت آن شده است و در همین راستا برخی تولیدکنندگان، ذرت خُرد دریافت کرده‌اند و این نهاده‌های مورد قبول آنان نیست.

او افزود: تعاون روستایی چهارمحال و بختیاری آمادگی دارد تا بخشی از روند توزیع مرغ استان را انجام دهد، اما مسئولان این استان باید صحبت‌های تولیدکنندگان را به‌عنوان بنگاه‌های اقتصادی بشنوند تا واقعیت‌های این حوزه مشخص شود.

ابراهیمی تصریح کرد: تشویق مرغداری صنعتی سامان به جوجه‌ریزی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه می‌تواند در تعادل و مدیریت بازار مرغ چهارمحال و بختیاری نقش‌آفرینی کند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی کالا های اساسی ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری مرغ در بازار هزار قطعه هزار ریال جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۸۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

به گزارش خبرنگار مهر، براساس جدول زمان بندی سامانه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ دانشجویان از اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ برای ثبت درخواست در دانشگاه های مبداء و بارگزاری مدارک لازم فرصت دارند.

بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو از روز شنبه ۲ تیر آغاز شده و تا روز شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ ادامه دارد. رسیدگی و اعلام نتیجه اولیه توسط دانشگاه مبدا روز یکشنبه ۱۷ تیر لغایت یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳ انجام می شود.

بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو از روز دوشنبه یک مرداد ۱۴۰۳ لغایت سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ انجام می شود. بررسی و اعلام نتایج توسط دانشگاه مقصد، تایید نهایی و تثبیت نتیجه نهایی فرایند توسط دانشگاه مبدا و ارسال به دانشگاه مقصد از روز چهارشنبه ۱۷ مرداد لغایت چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ انجام می شود.

کد خبر 6097877

دیگر خبرها

  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است