Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه گفت: نرخ دولتی جوجه یک روزه ۴۲۰۰ تومان است، اما با افزایش تقاضای جوجه یک روزه قیمت‌ها در بازار بالا رفت. بازار مرغ یکس الی است که از شرایط ثبات خارج شده و علیرغم نرخ مصوب دولتی ۲۴۹۰۰ تومانی، قیمت‌های بازار بالاتر است. تولید کنندگان مرغ دلیل عمده را به گرانی جوجه یک روزه مرتبط می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها می‌گویند علیرغم اینکه نرخ جوجه یک روزه ۴۲۰۰ تومان است، اما تا ۹ هزار تومان هم به فروش می‌رود.

در این زمینه با محمدرضا صدیق پور، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه صحبت کردیم:

وی در پاسخ به اینکه تولید کنندگان مرغ از قیمت بالای جوجه یک روزه به شدت انتقاد دارند، دلیل این افزایش قیمت چیست؟ گفت: البته انتقاد داشتند، اما اکنون قیمت بهتر شده است، دلیل افزایش قیمت جوجه یک روزه هم این بود که قیمت مرغ را افزایش دادند و تقاضا برای جوجه ریزی زیاد شد و همین عاملی برای افزایش قیمت شد.

وی افزود: دولت سال گذشته قیمت مرغ را به کیلویی ۲۴۹۰۰ تومان افزایش داد بدون اینکه قیمت جوجه یک روزه را اصلاح کند و به دلیل سود آوری که تولید مرغ داشت تقاضا برای جوجه ریزی بیشتر شد و، چون تولید جوجه هم ثابت بود باعث افزایش قیمت شد.

صدیق پور با بیان اینکه قیمت جوجه یک روزه بین ۵۰۰۰ تا ۵۷۰۰ تومان ثابت شده است، افزود: از فروردین ماه امسال قیمت را مدیریت کردیم و اکنون اصلاح شده و مشکل خاصی در مورد قیمت جوجه ندارد.

وی در پاسخ به اینکه قیمت مصوب ۴۲۰۰ تومان است، گفت: این نرخ آذر پارسال است و از آن موقع قیمت مرغ و نهاده‌های مربوط افزایش یافته، اما قیمت جوجه تغییری نکرده است.

علیرغم اینکه قیمت نرخ دولتی جوجه یک روزه ۴۲۰۰ تومان است به گفته دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه، به قیمت ۵۷۰۰ تومان به فروش می‌رود.

* تولید در چند ماه اخیر برای مرغداران سودآور شده است

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه در پاسخ به اینکه شما می‌گویید پس از افزایش قیمت مرغ به ۲۴۹۰۰ تومان تقاضا برای جوجه ریزی بیشتر شده منظور شما این است که تولید برای مرغداران سودآوری دارد؟ گفت: بله همینطور است اگر سود آوری نداشت که اکنون برای خرید جوجه صف نمی‌کشیدند.

تولید کنندگان مرغ می‌گویند قیمت جوجه یک روزه و نهاده‌های تولید بالاست و آن‌ها در هر کیلو ۲۴۰۰ تومان ضرر می‌کنند.

به گفته این مسئول ماهانه ۱۲۲ میلیون جوجه یک روزه تولید می‌شود و این تولید ثابتی است و امکان افزایش ندارد، قیمت جوجه پاپ زیر ۵ هزار تومان و سایر برند‌ها تا ۶ هزار تومان است.

بنابه اظهارات این مسئول در حالی که قیمت مصوب جوجه یک روزه ۴۲۰۰ تومان است، اما در بازار تا ۶ هزار تومان هم به فروش می‌رود که سال گذشته مرغداران رسیدن قیمت‌ها تا ۹ هزار تومان هم گزارش دادند.

صدیق پور در توجیه این عدم رعایت نرخ مصوب می‌گوید: سال گذشته چندین ماه تولید کنندگان جوجه یک روزه را به نرخ پایین‌تر از مصوب دولتی فروختند ضمن اینکه دولت دو مرحله نرخ خوراک دام را افزایش داده و حقوق پرسنل ۲۵ درصد افزایش یافته و کرایه‌ها ۸۰ درصد بیشتر شده است.

دبیر انجمن صنفی تو لیدکنندگان جوجه یک روزه افزود: کشوری که صادر کننده بود اکنون به واردات مرغ منجمد و تخم مرغ نطفه دار روی آورده است؛ بنابراین نباید سیاست‌ها طوری باشد که تولید کننده ضرر کند.

وی در پاسخ به اینکه چه سهمی از این جوجه‌ها نژاد آرین است، گفت: حدود ۸ درصد این جوجه‌ها آرین است، دولت گفته است که تا پایان امسال ۵۰ درصد آرین خواهد شد. برچسب ها: نرخ ها دولتی ، جوجه های یک روزه ، افزایش تقاضا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OTc

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نرخ ها دولتی جوجه های یک روزه افزایش تقاضا کنندگان جوجه یک روزه قیمت جوجه یک روزه تولید کنندگان افزایش قیمت هزار تومان قیمت مرغ جوجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب مصرف داخل، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ به بازارهای هدف است بنابر سیاست وزارت جهاد از اواخر سال گذشته جوجه ریزی ها افزایش یافت که در نهایت به سبب ازدیاد جوجه ریزی ها و تولید مرغ، برنامه ریزی برای صادرات مرغ و خرید حمایتی باید صورت گیرد.

از اواخر سال گذشته بعد از گذشت سال‌ها، هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و حال مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و همواره پیش بینی می شود که میزان صادرات تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق بخشی از تراز تجاری صنعت مرغداری مثبت می شود.

بسیاری از کارشناسان صنعت مرغداری اذعان می کنند که بازار دایمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تامین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

در ادامه مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بنا داریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

حداکثر مصرف سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن مرغ در کشور

همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با استمرار روند فعلی تولید نه تنها مشکلی در تامین مرغ بازار داخل نداریم، بلکه توان صادرات ۳۰۰ هزارتن مرغ هم خواهیم داشت در شرایط فعلی وزارت جهاد مجوز صادرات مرغ در حد ۵ تا ۶ هزارتن را آغاز کرده است که با استمرار این روند می توانیم به بازار صادرات و تولید پایدار دست یابیم.

قاسمی قیمت کنونی هرکیلو مرغ در بازارهای جهانی را ۱.۷ تا ۱.۹ دلار اعلام کرد و افزود: گرچه ظرفیت اسمی صنعت مرغداری تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ است، اما به سبب تجهیزات قدیمی و عدم امکان تامین نهاده دامی، امکان تولید سالانه ۲.۵ تا ۲‌.۶ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن نیاز داخل و مابقی تولید صادراتی خواهد بود برنامه تولید مرغ امسال جوجه ریزی ۱۷۰ میلیون قطعه است که در این صورت صادرات ۳۰۰ هزارتن محقق می شود.

بر اساس آمار ایران در حال نزدیک شدن به ۴ کشور اول تولید کننده صنعت مرغداری در جهان  محسوب می شود.

صادرات مرغ راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود. با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کما اینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد