Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی گفت: با توجه به پتانسیل صادرات یک میلیون تن مرغ و عدم سازگاری ذائقه مردم نیازی به واردات مرغ منجمد نیست.

حبیب اسداله نژاد درباره آخرین وضعیت بازار مرغ اظهار کرد: هم اکنون مرغداران هر کیلو مرغ را با نرخ مصوب ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان عرضه می‌کنند که با این وجود مرغ با نرخ ۲۴ هزار ‌و ۹۰۰ تومان باید به‌دست مصرف کننده برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گرچه قیمت تمام شده تولید بر مبنای نرخ جوجه و سایر مولفه‌های تولید بالاتر است، اما تمامی مرغ‌هایی که در بازار وجود دارد، توسط واحدهای مرغداری با نرخ مصوب به کشتارگاه و سپس مراکز صنفی عرضه می‌شود که انتظار حداقلی این است که مرغ بعد از کشتار به سبب سودجویی منحرف نشود.

اسداله نژاد عرضه مرغ با نرخ بالاتر از ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان را گرانفروشی دانست و گفت: دستگاه‌های ذی ربط با اعمال نظارت دقیق از گرانفروشی باید جلوگیری کنند.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری به میزان تولید بستگی دارد چرا که واحدهای مرغداری این آمادگی را دارند که تولید را انجام دهند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: گرچه در خصوص ظرفیت واحدهای مرغداری مشکلی وجود ندارد، اما بحث اصلی تامین به موقع نهاده و جوجه ریزی مورد نیاز واحدهای مرغداری است که تامین جوجه در ۲ ماه گذشته دچار چالش شده است.

به گفته اسداله نژاد، با واردات تخم مرغ نطفه دار و عرضه به بازار، شرایط جوجه به سمت متعادل شدن است، درحالیکه هفته گذشته قیمت هر قطعه جوجه به ۹ هزار تومان رسیده بود.

این مقام مسئول با انتقاد از تاخیر در تخصیص نهاده دامی بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید به گونه‌ای برنامه ریزی کند که قبل از جوجه ریزی نهاده در اختیار واحدهای مرغداری قرار گیرد که در مقطع کوتاه ۱۰ تا ۱۵ روزه این اتفاق رخ داد و حال نمی‌دانیم مجدد چه اتفاقی رخ داد که بعد از جوجه ریزی نهاده در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به چالش‌های پیش روی مرغداران با تاخیر در توزیع نهاده دامی گفت: واحدهایی که به‌دنبال جوجه ریزی هستند، دان کافی باید در اختیار داشته باشند در غیراین صورت مجبور به تامین نهاده از بازار آزاد می‌شوند. مرغدار بعد از تاخیر ۱۰ تا ۱۵ روزه در توزیع نهاده مجبور است مازاد نهاده خود را در پایان دوره به علت پاکسازی واحد به سبب رعایت موازین بهداشتی و ضدعفونی در بازار آزاد بفروشد تا خلاء ابتدای دوره را جبران کند، چنانچه در انبار نگهداری کند ممکن است طی بازدیدهای انجام شده مشکلاتی رخ دهد، از این رو وزارت جهاد به گونه ای باید برنامه‌ریزی کند که دان مورد نیاز در زمان مقرر به‌دست مرغدار برسد.

این مقام مسئول درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: آینده قیمت مرغ بستگی به مدیریت بازار دارد که از سوی وزارت جهاد و وزارت صمت به درستی صورت بگیرد تا اتفاق بدی رخ ندهد چرا که با رها شدن بازار و توزیع مرغ در سطح کشور سوء استفاده‌هایی رخ می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرغ نداریم، ‌بیان کرد: کشوری که ظرفیت صادرات یک میلیون تن مرغ دارد، واردات مرغ طنز تلخی است که وجود دارد و همواره با کنترل بازار تولید نیازی به واردات تخم مرغ نطفه دار و مرغ منجمد برای ذخایر استراتژیک و تامین نیاز بازار نداریم.

اسداله نژاد با بیان اینکه مصرف مرغ منجمد سازگاری با ذائقه مردم ندارد، گفت: بنابر تجربه سنوات گذشته مردم استقبالی از خرید مرغ منجمد ندارند و امیدواریم شرایط به گونه‌ای برنامه ریزی شود که مرغ از تولید داخل تامین شود و با کنترل قیمت مولفه های تولید مردم بتوانند با آرامش مرغ را با نرخ پایین از بازار خریداری کنند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه سرانه مصرف مرغ در سطح کشور افزایش یافته است، تصریح کرد: بنابر آمار سرانه مصرف مرغ به بیش از ۳۲ کیلوگرم رسیده که با این وجود روزانه ۷ هزار تن مرغ در سطح کشور باید عرضه شود.

علت افزایش مجدد قیمت مرغ  کد خبر 603749 برچسب‌ها نهاده های دامی قیمت - تنظیم بازار مرغ وزارت صنعت، تجارت و معدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نهاده های دامی قیمت تنظیم بازار مرغ وزارت صنعت تجارت و معدن واحدهای مرغداری نیازی به واردات مرغداران گوشتی اسداله نژاد واردات مرغ جوجه ریزی مرغ منجمد نایب رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟

امارات یکی از کشور‌های مهم در منطقه به شمار می‌رود؛ چرا که بیشترین واردات کالا از طریق امارات صورت می‌گیرد. کالا‌هایی همچون، موبایل و لپ‌تاپ، قطعات خودرو‎، پارچه و پوشاک، دوربین‌های دیجیتالی و قطعات الکتریکی تنها بخشی از کالا‌هایی هستند که از کشور امارات وارد می‌شوند. با توجه به این موضوع، ارتباط کشور با امارات از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش تجارت نیوز، بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌سابقه در این کشور، باعث مشکلات زیادی از جمله، خسارت‌های مالی و جانی، آبگرفتگی خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و همینطور اختلال در کار فرودگا‌ه‌ها شده است. از آنجایی که امارات یکی از کشور‌های مهم برای منطقه به شمار می‌رود، احتمال این که این سیل بر واردات کالا و تامین ارز کشور تأثیرگذار باشد، زیاد است.

سیل امارات تامین ارز را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه، در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با تأمین ارز کشور در دوران بحران امارات به دلیل سیل، گفت: درحال حاضر، بانک مرکزی مدت‌هاست واحد پول درهم را ارائه نمی‌دهد و در کشور‌های مبدأ دیگری همچون، ترکیه و روسیه که بانک مرکزی واحد پول آن‌ها را داراست، تجار ارز تحویل می‌گیرند و به واسطه کارگزاران در امارات، درهم دریافت می‌کنند. بنابراین، این سیل برای تامین ارز از امارات مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در ادامه این گفتگو به تأثیرات بخشنامه تخصیص ارز بانک مرکزی اشاره شد. این فعال بخش خصوصی درباره این بخشنامه افزود: طبق این بخشنامه، تجار باید ۷۰ درصد کالا‌های خود را فروخته باشند و در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. خریدار هم در سامانه تأیید کرده باشد تا ارز خود را تحویل بگیرد. ممکن است یک توقف ۴ الی ۵ ماهه در واردات کالا به وجود آید و به این ترتیب، چیزی به اسم کالای دپو شده در انبار وجود نخواهد داشت.

نوسان ارز بر قیمت کالا‌ها تأثیر ندارد

وی درباره افزایش قیمت کالا‌های وارداتی از جمله موبایل و لپ‌تاپ اظهار کرد: در شرایط فعلی، بازار در رکود قرار دارد و اگر بازار دچار رکود نبود، امکان افزایش قیمت کالا‌های وارداتی وجود داشت. اما رکود بازار باعث شده فروشندگان به دلیل سیل، قیمت کالا‌ها را بالا نبرند.

وی در ادامه افزود: به چنین کالا‌هایی ارز نیمایی تعلق می‌گیرد و نوسان ارز، بر قیمت کالا‌ها تأثیر ندارد. اگر فروشنده‌ای کالایی را با افزایش قیمت در اختیار مردم قرار می‌دهد، مردم از چنین فروشندگانی خرید نکنند.

این فعال بخش خصوصی درباره تأخیر ورود کالا به کشور از امارات تصریح کرد: بعضی از انبار‌ها به دلیل سیل آسیب دیده‌اند و افرادی که کالا سفارش داده‌اند، ممکن است با تأخیر یک تا دو ماهه، کالا‌های خود را دریافت کنند و این موضوع، به حدی نیست که بازار را دچار مشکل کند.

واردات کالا‌ها دچار مشکل می‌شود؟

فرجی تهرانی در ادامه اشاره کرد: بعد از تعطیلات نوروز، تا زمانی که بازار به حالت عادی برنگردد، تجار به سمت وارد کردن حجم زیادی از کالا نمی ‎روند. آن‌ها معمولا قبل از ایام نوروز کالا وارد کرده‌اند، اما بعد از ایام نوروز ممکن است به دلیل بخشنامه تخصیص ارز، واردات دچار مشکل شود.

وی درباره برگشتن شرایط امارات به حالت عادی و شروع مجدد واردات کالا گفت: در حال حاضر، شرایط در امارات تقریبا به حالت عادی برگشته و اگر مشکل آسیبی که به کالا‌ها رسیده برطرف شود، واردات هم انجام می‌شود.

با توجه به شرایط ذکر شده، سیل امارات مشکلی برای تأمین ارز کشور و همین‌طور مشکل جدی برای واردات کالا از امارات به‌وجود نمی‌آورد.

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟