Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@03:49:37 GMT

بازار مرغ را دریابید/ کمبود جوجه یک روزه مشکلی جدید

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۶۱۰۱

بازار مرغ را دریابید/ کمبود جوجه یک روزه مشکلی جدید

یکی از موضوعات مهمی که مسئولان حوزه مرغداری در کرمانشاه از آن خبر داده اند، کم بودن جوجه یک روزه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، مرغ در شرایطی که برخی از مواد خوراکی مانند گوشت قرمز قیمت بالایی دارند، برای بخش قابل توجهی از جامعه که توان اقتصادی کمتری دارند بیشتر می تواند مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در طی هفته های گذشته قیمت مرغ با بحث های زیادی همراه بوده و توجه بسیاری را به خود جلب کرد اما به نظر می رسد بحث های پیرامون مرغ تمامی ندارد!

یکی از موضوعات مهمی که مسئولان حوزه مرغداری در کرمانشاه از آن خبر داده اند، کم بودن جوجه یک روزه است.

در حال حاضر جوجه یک روزه بسیار کم است

محمود نجفی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: در حال حاضر جوجه یک روزه بسیار کم است  و در مرغداری ها یافت نمی شود یا با قیمت بسیار بالایی وجود دارد.

وی افزود: قیمت هر قطعه جوجه یک روزه ۹ هزار و ۶۰۰ تومان است که با احتساب هزینه کرایه، بیمه و هزینه نگهداری برای مرغدار به ۱۲ هزار تومان نیز می‌رسد.

نجفی گفت: پیش از عید شاهد افزایش قیمت جوجه یک روزه بودیم اما در سال جدید علاوه بر افزایش قیمت مشکل کمبود جوجه یک روزه نیز ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: اگر این رویه ادامه یابد، کمبود و گرانی مرغ ایجاد می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران کرمانشاه تصریح کرد: در روزهای اخیر قیمت مرغ تغییری نکرده اما اثرات کمبود جوجه یک روزه ظرف یکی دو ماه آینده مشخص خواهد شد.

در رابطه با قیمت جوجه یک روزه در کمیسیون کشاورزی تصمیم‌گیری شد

پرویز اوسطی در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: موضوع تامین جوجه یک روزه و زجیره تولید مرغ هفته گذشته در کمیسیون کشاورزی مجلس مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۱۷ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در کشور انجام می‌شود و اکنون نیز تولید جوجه در مراکز مرغ مادر انجام و به واحدهای تولیدی تحویل می‌شود.

اوسطی گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد خوراکی و غذایی تاحدود مصرف گوشت سفید افزایش یافته که بر اساس توضیحات مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و معاونت پشتیبانی امور دام حداقل باید ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شود تا در ماه‌های آینده پاسخگوی نیاز کشور باشد.

وی عنوان کرد: در این رابطه به طور ماهیانه برنامه‌ریزی شده که ۲۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار به کشور وارد شود و تا حدودی هم واردات گوشت مرغ منجمد صورت پذیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر این ۲۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار به کمک تولید آید در ماه‌های آینده مشکلی از نظر جوجه‌ریزی نخواهیم داشت و پایداری ایجاد می‌شود.

اوسطی خاطرنشان کرد: در رابطه با قیمت جوجه یک روزه در کمیسیون کشاورزی تصمیم گیری شد که معاونت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی موضوع را بررسی کند، اگر بنا است قیمت مصوب گذشته ملاک عمل باشد مراکز مرغ مادر موظف هستند بر اساس همان رویه و روال سابق جوجه یک روزه را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند در غیر این صورت ممکن است هزینه های آنها افزایش یابد و نیاز به افزایش قیمت باشد.

وی افزود: اگر نیاز به افزایش قیمت باشد توسط سازمان حمایت از حقوق تولید کننده و مصرف کننده  قیمت جوجه یک روزه تعیین تکلیف می‌شود تا در ماههای آینده از نظر تامین آن مشکلی برای واحدهای تولیدی رخ ندهد.

اوسطی تصریح کرد: تا آن لحظه مسئولان مربوطه نپذیرفتند و گفتند همان قیمت مصوب قبلی قابل قبول است و مراکز مرغ مادر پذیرفته اند بر اساس شرایط گذشته تولید انجام و در اختیار این واحدها قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قیمت جوجه یک روزه کمیسیون کشاورزی افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟

به گزارش خبرآنلاین ، قیمت طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت با بازدهی منفی بسته شد.

تجارت نیوز در خبری نوشت:این در حالی بود که هفته گذشته با وجود کاهش قیمت دلار و اونس جهانی طلا،‌ بازار فلز زرد تحت تاثیر ایجاد تنش در خصوص اجرای سامانه جامع تجارت و اعتراض طلافروشان قرار گرفته و برخلاف روند فاکتورهای اساسی در برخی روزها افزایشی بود.

بازار طلا به اخبار سیاسی گره خورد!

اخبار مساعدی که طی هفته گذشته در پی سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان روانه بازارهای مالی شد، جو مثبتی را در میان معامله‌گران به وجود آورد. در همین راستا برخی فعالان اقتصادی این سفر را زمینه‌ساز کاهش فشارهای اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتوی تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

علاوه بر آن، به نظر می‌رسد موضوع سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در تاریخ ۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت، معامله‌گران را در لاک احتیاطی خواهد برد تا برآیند نتیجه این مذاکرات را در بازارهای مالی بسنجند. بنابراین ریزش یا افزایش قیمت در بازارهای مالی در روزهای آینده به اخبار سیاسی بستگی دارد. باید توجه داشت که عرصه سیاسی در ایران عرصه غافلگیری‌ در دقیقه ۹۰ است و برای همین‌ نمی‌توان قدم سیاسی و اقتصادی بعدی را پیش‌بینی کرد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی با رقم ۲۳۰۱ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۶ دلار و ۵۵ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ نیز روی رقم ۵۲ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاده است.

مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت روی رقم ۴۱ میلیون و ۸۰۹ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه‌ بهار روی قیمت ۳۸ میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی ایستاد. گفتنی است قیمت نیم‌سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه گرمی روز پنجشنبه روی رقم ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی ایستاد.

قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته افزایش محدودی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۲۰ هزار تومانی در کانال ۱۴ میلیون تومانی بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۸ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۴۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۰۲ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روز پنجشنبه بیشتر از رشد قیمت افزایش دارد. حباب سکه امامی ۳۰۰ هزارتومان، سکه بهار ۲۷۸ هزار تومان،‌ نیم‌سکه ۲۵۴ هزار تومان، ربع‌سکه ۲۲۷ هزار تومان و سکه گرمی ۲۱۴ هزار تومان افزایش دارد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902799

دیگر خبرها

  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد