Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@03:26:08 GMT

جوجه یک روزه چند قیمت خورد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۴۶۰۸

جوجه یک روزه چند قیمت خورد؟

محمد علی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی از ثبات قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و مرغ گرم در خرده فروشی ها ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

وی افزود: اخیرا معاونت امور دام یک‌نوبت نهاده اعلام کرده و مشکل خاصی در این خصوص نیست، هر چند افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت مصوب هر کیلو ذرت و کنجاله سویا قیمت تمام شده تولید را تحت تاثیر خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی سروستانی با انتقاد از افزایش چشمگیر قیمت جوجه یکروزه در بازار بیان کرد: در حال حاضر قیمت هر قطعه جوجه یکروزه به بالای ۸ هزار تومان رسیده که مسئولان باید برخورد جدی با این موضوع داشته باشند، گرچه توزیع کنندگان در فاکتور قیمت مصوب را لحاظ می کنند، اما تمامی واحدهای مرغداری بیش از ۲ برابر قیمت مصوب جوجه تولیدی را خریداری می کنند.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی ازدیاد تقاضا برای جوجه ریزی را یکی از علل نوسان قیمت جوجه در بازار برشمرد و گفت: افزایش تقاضا برای جوجه ریزی در این مقطع از سال در تاریخ صنعت مرغداری سابقه نداشته است.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی ماهانه ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه تولید می شود، گفت: با وجود نیاز ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در واحدهای مرغداری و عدم تسریع در افزایش میزان ظرفیت تولید، مقداری جوجه باید وارد شود تا بازار به تعادل برسد.

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه موضوع قاچاق جوجه یکروزه منتفی است، گفت: با توجه به تشدید نظارت ها، میزان قاچاق جوجه از مرزهای کشور بسیار کنترل شده است.

به گفته وی، با میزان جوجه ریزی صورت گرفته به شرط تامین نهاده مورد نیاز مشکلی در نیاز کشور وجود ندارد.

کمالی سروستانی ادامه داد: با وجود ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته حدود ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ استحصال می شود که این میزان جوابگوی نیاز کشور است‌.

وی با بیان اینکه مشکلی در جوجه ریزی نداریم، گفت: بنابر آمار سامانه سماصط، میزان جوجه ریزی نه تنها کاهش نداشته، بلکه افزایشی بوده که امیدواریم با تامین نهاده و افزایش سن گله تا ۵۰ روز، کمبودی در عرضه مرغ نداشته باشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: برخی واسطه های توزیع کننده جوجه یکروزه برای پنهان کردن خلاف خود به فاکتورسازی روی می آورند به طوریکه علی رغم عرضه با نرخ های نجومی، در فاکتور جوجه را با نرخ مصوب عرضه می کنند.

به گفته کمالی سروستانی، با وجود گرانفروشی جوجه یکروزه، واسطه ها مرغداران را در نوبت تحویل قرار می دهند تا بتوانند سود بیشتری از این بازارگرمی نصیب خود کنند.

کمالی سروستانی درباره آینده جوجه ریزی در بازار گفت: در خصوص میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری تلاش می شود که جوجه ریزی از میزان مدت مشابه سال قبل کمتر نباشد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی در پایان با انتقاد از تاخیر نهاده از سامانه بازارگاه به مرغداران تصریح کرد: نهاده دامی زمانی به مرغداران توزیع می شود که جوجه وارد سالن شده باشد که این موضوع منجر به تاخیر ۱۰ تا ۱۵ روزه ارسال و توزیع نهاده به واحد مرغداری می شود که با این وجود تولیدکننده باید از ذخایر خود استفاده کند یا نهاده از بازار آزاد خریداری کند که این موضوع قیمت تمام شده تولید را افزایش می دهد.

223227

کد خبر 1513427

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مرغ و تخم مرغ گوشت قیمت گوشت سفید اتحادیه مرغداران گوشتی کمالی سروستانی جوجه یکروزه جوجه ریزی قطعه جوجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد